Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 220C. Usuca carnea de pui pe servetele de hartie.
Amesteca, intr-un bol, usturoiul tocat marunt cu untul topit.
Intr-un alt bol amesteca pesmetul, parmezanul, patrunjelul, sarea si piperul.
Inmoaie bucatile de carne in untul cu usturoi, apoi in amestecul cu pesmet si parmezan.
Aseaza carnea intr-o tava de copt, lasand putin spatiu intre bucatile de pui. Pune deasupra untul topit ramas. Coace timp de 15 minute.
Sursa reteta si foto: www.simplyrecipes.com
INGREDIENTE
- pui
- un praf de piper
- 900g piept de pui taiat in bucatele
- 1/2 lingurita sare
- 2 linguri patrunjel tocat
- 60g pesmet
- 100g parmezan ras
- 1 catel usturoi
- 115g unt topit