Timp preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Cea mai rapida mancare cu pui in sos cremos cu smantana si mustar.

Metoda de preparare

Prajeste carnea de pui in uleiul incins, timp de 5 minute, pana cand se rumeneste. Scoate-o pe o farfurie.

In aceeasi oala caleste ceapa si baconul, timp de 3-4 minute, pana cand ceapa se inmoaie. Adauga ciupercile si mai gateste-le impreuna 2 minute, pana cand ciupercile incep sa se inmoaie.

Adauga faina si mustarul si incorporeaza-le. Mai lasa pe foc 2 minute, amestecand continuu. Toarna supa concentrata de pui si lasa sa dea in clocot.

Pune inapoi bucatelele de pui in oala, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic 15 minute, pana cand carnea se patrunde.

Adauga smantana, condimenteaza cu sare si piper si mai lasa pe foc 3 minute. La final, adauga patrunjelul tocat.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au