< 1h
usor
Americana
O prajitura delicioasa pentru iubitorii de cafea.
Topeste 30 g ciocolata si untul la microunde si amesteca-le bine.
Adauga zaharul, apoi ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Incorporeaza faina, un praf de sare si extractul de vanilie, apoi chipsurile de ciocolata.
Toarna aluatul intr-o tava de copt (22x33cm) si coace prajitura 30-35 de minute la 180C.
Intre timp, pregateste crema de cappuccino:
- 1 plic cappuccino instant
- 60ml lapte fierbinte
- 115g unt moale
- 450g zahar pudra
Dizolva cappuccino in laptele fierbinte si lasa-l sa se raceasca.Apoi amesteca-l cu untul moale si bate untul cu un mixer pana devine cremos. Adauga treptat zaharul pudra si continua sa mixezi pana cand il incorporezi pe tot.
Lasa prajitura sa se raceasca bine dupa ce s-a copt apoi intinde crema de cappuccino deasupra ei. Decoreaza cu fasii de ciocolata.
Sursa reteta si foto: My Recipes
- ciocolata
- 1 lingurita extract vanilie
- 170g chipsuri ciocolata pentru copt
- 100g faina
- 4 oua
- 350g zahar
- 30g ciocolata
- 170g unt
- sare