Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Asiatica
Asiatica
Metoda de preparare
Amesteca intr-un bol carnea de porc cu uleiul de susan, sosul de soia, amidonul, zaharul si jumatate din usturoi. Lasa-le sa stea asa timp de 15 minute.
Incinge un wok pe foc mare. Adauga 1 lingura ulei si invarte wokul, astfel incat sa ajunga ulei si pe peretii tigaii. Adauga prazul si gateste-l 1 minut. Scoate-l pe o farfurie.
Unge din nou peretii wok-ului cu ulei si adauga amestecul de condimente si carne de porc, impreuna cu restul de usturoi. Gateste la foc mare timp de 2-3 minute pana cand carnea de proc se rumeneste bine.
Adauga inapoi prazul in wok si gateste-l impreuna cu carnea inca un minut.
Sursa reteta si foto: Saveur
INGREDIENTE
- carne de porc
- 1 fir praz taiat in fasii pe diagonala
- 2 linguri ulei
- 2 catei usturoi tocati marunt
- 1/4 lingurita zahar
- 1/2 lingurita amidon
- 1 lingurita ulei de susan
- 1 lingurita sos de soia
- 300g carne de porc (pulpa) taiata in fasii