Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Britanica
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 220C.

Amesteca intr-o tigaie smantana, supa concentrata si faina. Lasa sa dea in clocot, da focul mai mic si lasa sa fiarba timp de 4 minute, amestecand constant pana cand se ingroasa.

Adauga bucatile de pui, legumele decongelate si scurse, ceapa verde, sare si piper. Acopera si tine la cald.

Unge 4-6 vase de copt mici, din ceramica. Intinde aluatul de foietaj si decupeaza din el 4-6 discuri care sa acopere vasele.

Umple vasele din ceramica cu amestecul de pui si legume. Acopera pe fiecare in parte cu un disc de aluat apasand peste margini sa se lipeasca. Cresteaza in mijloc si unge cu un ou batut.

Coace timp de 12-15 minute pana cand se rumeneaste. Lasa placintele sa stea 5 minute inainte de servire.

Sursa reteta: www.delish.com

Tags: placinta