Timp preparare:
< 2h
< 2h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Pregateste un aluat de pizza dupa reteta de AICI. Lasa-l la dospit si cand e gata, intinde-l intr-un blat rotund, pe suprafata de lucru presarata cu malai.
Amesteca usturoiul tocat cu o lingura ulei de masline. Unge cu acest amestec blatul de pizza pe toata suprafata.
Presara branzeturile incepand cu ricotta, apoi mozzarella si Gorgonzola, iar ultimul strat sa fie de parmezan.
Coace pizza timp de 10-15 minute in cuptorul incins la 250C, pana cand se rumeneste. Feliaza-o fierbinte si presara deasupra ei chives tocate.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- branza
- 30g branza Gorgonzola faramitata
- 30g parmezan ras
- 45g mozzarella rupta in bucatele
- 85g ricotta
- 2 linguri usturoi tocat
- 1 lingura malai
- 1 portie aluat de pizza
- 2 linguri chives tocate
- 1 lingura ulei de masline