Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Americana
Americana
Metoda de preparare
Fierbe cartofii curatati in apa cu putina sare pana cand se inmoaie. Scurge-i si pune-i intr-un bol.
Intre timp, caleste bulbul de fenicul feliat subtire in uleiul incins, timp de 6-8 minute, pana cand se inmoaie. Adauga usturoiu si mai lasa un minut.
Zdrobeste carfofii cu o furculita si adauga feniculul, piureul de dovleac, spancul, laptele batut si sare.
Serveste cu friptura de curcan.
Sursa reteta si foto: Cake, Batter and Bowl
INGREDIENTE
- cartofi
- 2 lingurite sare
- 200g spanac fiert
- 240ml lapte batut
- 500g piure dovleac (din conserva)
- 1/2 bulb fenicul
- 2 catei usturoi tocati
- 1/2 lingura ulei de masline
- 10 cartofi rosii (medii)