Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Caraibiana
Caraibiana
Un cocktail exotic care va anima petrecerile. Poti sa il pregatesti si din timp si sa il congelezi pentru mai tarziu. Pentru ca are alcool, acest cocktail nu va ingheta, ci doar se va pastra rece.
Metoda de preparare
Pune intr-un blender toate ingredientele si mixeaza pana cand se omogenizeaza complet. Pune in pahare, decoreaza cu un pai si o felie de ananas si serveste imediat.
Sfaturi! Daca nu gasesti crema de cocos poti folosi si lapte de cocos, dar va trebui sa adaugi mai mult zahar si gheata pentru ca laptele de cocos este mai fluid decat crema de cocos. Poti folosi si bucati de ananas proaspat in loc de suc de ananas. Congeleaza-le inainte si nu va mai fi nevoie sa folosesti gheta si zahar.
INGREDIENTE
- rom
- 250 ml ananas suc natural
- 60 g zahar
- 9 cuburi gheata
- 120 ml rom alb
- 250 ml cocos crema de cocos