Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Asezoneaza ambele parti ale pieptului de pui cu sare si piper. Pune pieptul de pui in uleiul incins si gateste-l 5-6 minute pe fiecare parte.
Transfera-l pe un platou si acopera-l cu o folie ca sa se mentina cald.
Adauga usturoi in restul de ulei din tigaie si soteaza-l 10 secunde. Adauga aici stock-ul de pui, smantana, mustaryul, cimbrul si salvia si gateste-le amestecand constant 1-2 minute, pana se ingroasa sosul.
Serveste puiul cu acest sos deasupra si cu o alta garnitura.
Sursa: www.cookingclassy.com
INGREDIENTE
- pui
- 2 linguri mustar Dijon
- 1 lingurita cimbru proaspat tocat marunt
- 120g smantana
- 60ml stoc de pui
- 1 catel de usturoi tocat marunt
- 2 linguri ulei de masline
- afine
- sare
- piper proaspat macinat
- 3-4 bucati de piept de pui fara os
- 1/2 lingurita salvie uscata