Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Pune cuptorul la incalzit la 200 grade Celsius.
Intr-un bol, amesteca bine maioneza, spanacul, branza feta si usturoiul.
Taie fasiile de piept de pui in doua, pe orizontala, fara sa ajungi in celalalt capat. Umple-le cu spanac, apoi inveleste fiecare fasie cu o felie de bacon. Fixeaza totul cu o scobitoare.
Pune la copt intr-un vas de mica adancime si acopera cu un capac.
Lasa la cuptor 15 minute, apoi inlatura capacul si mai lasa la cuptor alte 20 minute.
Sursa: www.kitchme.com
INGREDIENTE
- pui
- 4 bucati piept de pui fara os
- 4 fasii de bacon
- 2 catei de usturoi
- 60g feta zdrobita
- 285g spanac congelat
- 110g maioneza