Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge un grill.
Amesteca iaurtul cu sucul de lamaie, otetul, cimbrul si 1 lingura ulei. Condimenteaza cu sare si piper.
Stropeste feliile de pepene cu putin ulei si condimenteaza-le cu sare si piper. Coace-le pe gratar cate un minut pe fiecare parte si scoate-le pe un platou.
Pune peste fiecare felie de pepene 1 lingura de iaurt, decoreaza cu menta si serveste.
Sursa reteta si foto: www.foodandwine.com
INGREDIENTE
- pepene
- frunze de menta
- 12 bucati pepene rosu (7 cm lungime si 2 cm grosime)
- sare
- piper
- 1 lingurita cimbru proaspat tocat marunt
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura otet de vin alb
- 2 linguri suc lamaie
- 120g iaurt