Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Daca iti plac sosurile sarate, probabil ca Teriyaki se numara printre preferatele tale. Vestea buna e ca astazi vorbim despre o reteta delicioasa si usor de facut, care include pe langa ingredientul principal – pieptul de pui – acest sos. 
Metoda de preparare
Spala bine si taie in cubulete mici, cat o inghititura, pieptul de pui. Pune-l intr-o tigaie cu ulei incins, presara niste sare si piper, dupa gust. Lasa-l sa se gateasca pana cand incepe sa devina alb.
 
Adauga apoi sosul de rosii sau daca nu ai, pasta de tomate pe care ai amestecat-o cu apa pentru a o subtia. Adauga 3 linguri de sos Teriyaki. Amesteca bine cu o lingura de lemn si da focul la minimum. Adauga sare, piper si fulgi de chili, dupa gust. Lasa sosul sa scada pana cand capata consistenta dorita (nici prea apos, nici prea gros). 
 
In tot acest timp, pune si pastele la fiert, cu un minut mai putin decat este indicat pe ambalaj. 
 
Cand observi ca sosul se apropie de a fi gata, adauga pastele fierte aproape al dente si amesteca-le la foc mic cu sosul, pentru ca aromele sa se intrepatrunda, timp de inca un minut.
 
Pofta buna!
Raluca