Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O gustare rapida, gata in 15 minute.
Metoda de preparare
Amesteca, intr-un bol, crema de branza, cu sosul Worcestershire, zeama de lamaie si jumatate din chives.
Rupe pestele afumat in fasii mici, indepartand oasele si pielea. Apoi, incorporeaza bucatelele in crema de branza. Adauga sare si piper dupa gust.
Presara restul de chives si serveste cu felii de bagheta incalzite la cuptor sau biscuiti integrali.
Sursa reteta si foto: Food&Wine
INGREDIENTE
- peste
- 400g peste afumat
- 10g chives tocate
- 1 lingura patrunjel tocat
- 1/2 ceapa rosie tocata
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 lingura sos Worcestershire
- 220g crema de branza moale
- sare
- piper