Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Franceza
Franceza
Cine poate refuza o portie de pastrav cu rosii si dovlecei? E o masa usoara cu foarte putine calorii.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C.
Pregateste patru foi de hartie de copt (30x30cm).
Pune pe fiecare hartie un file de pastrav, condimenteaza cu sare, 1 lingurita de ierburi din Provence si piper.
Imparte in cantitati egale zucchini, maslinele si rosiile intre ele, adauga 1 lingura de unt peste fiecare si toarna putin vin. Impacheteaza hartia dupa tehnica en papillote. (mai multe detalii gasesti aici)
Pune pachetele pe o tava si coace-le 15-17 minute in cuptorul incins.
Sursa reteta si foto: www.chatelaine.com
INGREDIENTE
- pastrav
- 4 linguri unt taiat in bucatele
- 80g rosii cherry taiate in jumatati
- 12 masline negre fara samburi
- 2 zucchini mici feliati
- 4 lingurite ierburi aromate din Provence
- 1/4 lingurita sare
- 4 fileuri pastrav (125g fiecare)
- 60ml vin alb sec