Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 230C si pregateste o tava cu hartie de copt.
Cresteaza pestii pe una din parti si condimenteaza-i cu sare si piper (in exterior si in interior).
Aseaza pestii in tava si umple-i cu felii de lamaie ceapa, usturoi si ierburi tocate marunt. Unge pestii la suprafata cu ulei de masline.
Coace pastravii timp de 10-15 minute, cu tava asezata la jumatatea cuptorului, apoi ridica tava in partea de sus, porneste grilul si lasa-i sa se rumeneasca inca 5-7 minute.
Serveste pestii fierbinti.
Sursa reteta si foto: www.olgasflavorfactory.com
INGREDIENTE
- pastrav
- marar
- patrunjel
- 1 ceapa mica feliata subtire
- 2 catei usturoi feliati
- 1 lamaie feliata
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
- 2 bucati pastrav curatat