Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Paseza usturoiul si amesteca-l cu galbenusurile. Adauga treptat uleiul vegetal si uleiul de masline, mixand cu un tel sau o lingura pana obtii o maioneza. Adauga sucul de lamaie, otetul balsamic, sare si piper.
Spala si curata andiva, rucola si radicchio. Feliaza pastrama cat mai subtire posibil.
Aseaza felii de carne pe farfurii, adauga vedeturi amestecate, apoi fasii de parmezan, frunze de cimbru si maioneza. Serveste imediat.
Sursa reteta si foto: www.theguardian.com
INGREDIENTE
- rucola
- sare
- piper
- otet balsamic
- coaja si sucul de la o lamaie
- 50ml ulei de masline
- 200ml ulei
- 2 galbenusuri
- 12 fire cimbru
- 25g usturoi
- 100g parmezan taiat fasii subtiri
- 1 andiva
- 1 punga rucola
- 1 radicchio
- 400g pastrama de vita feliata subtire