Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Pastele Primavera cu pui sunt o reteta potrivita nu doar primavara, dupa cum le spune numele, ci in orice anotimp, atat la pranz, cat si cina. Sunt foarte usor de preparat si datorita unui ingredient cheie sunt foarte aromate.
Metoda de preparare
Fierbe pastele cu un minut mai putin decat instructiunile de pe pachet, intr-o oala cu apa cu sare. Nu te teme ca nu vor fi suficient de facute, pentru ca le vei gati impreuna cu sosul.
Taie rosiile cuburi in cuburi mici, ardeii si ciupercile in feliute subtiri si zucchini-ul in rondele subtiri. Pune-le intr-un wok mare in care ai incins deja untul si adauga sare, piper si chimion. Gateste-le bine. Intr-o tigaie separata, pune puiul in unt incins impreuna cu sare si piper si gateste-l pana isi schimba culoarea in alb.
Cand legumele si puiul s-au facut, adauga puiul in wok, peste legume, pune oregano si busuioc si mai gateste-le cateva minute. Adauga pastele si mai gateste-le un minut impreuna.
Serveste cu putin parmezan ras si un pahar de vin bun!
Pofta buna!
INGREDIENTE
- pui
- chimion
- 400 grame paste (tagliatelle)
- 1 zucchini mic
- 1 rosie
- 1 mana ciuperci
- 1 ardei gras portocaliu
- 1 ardei gras, rosu
- 1 piept pui
- busuioc
- oregano
- sare
- piper
- unt