Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Vegetariana
Stefan Nita, raw vegan chef la restaurantul Copacul Vietii, ne propune o reteta delicioase de paste cu busuioc, preparate fara foc.
Metoda de preparare
Pentru pesto:
- 50 gr busuioc proaspat
- 20 gr muguri de pin
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- sare dupa gust
Dovlecelul se transforma in paste cu ajutorul unei masini de spiralat sau cu ajutorul unui cutit pentru curatat legume (peeler).
Se amesteca spaghetele obtinute cu busuiocul tocat marunt.
Ingredientele pentru pesto se amesteca in blender pana se obtine o pasta cat mai omogena.
Se amesteca pastele cu sosul pesto si se decoreaza cu fistic tocat si rosii cherry pentru servire
INGREDIENTE
- dovlecei
- amaretto
- 10gr busuioc proaspat
- 300gr dovlecei