Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Americana
Americana
Metoda de preparare
Fierbe pastele al dente, conform instuctiunilor de pe ambalaj.
Asaza frunzele de spanac intr-o strecuratoare/sita si toarna peste ele apa de la paste, scurgand in acest fel si pastele fierte.
Pastreaza 100ml din apa in care au fiert pastele.
Pune inapoi in oala pastele si spanacul. Adauga 50ml din apa si cheddarul ras. Amesteca pana cand branza se inmoaie.
Adauga iaurtul, pudra de usturoi, sare si piper si incorporeaza-le. Daca sosul e prea gros mai adauga din apa de la paste.
Serveste imediat.
Sursa reteta si foto: cookingalamel.com
INGREDIENTE
- paste
- sare
- 1/4 lingurita usturoi pudra
- 150g spanac proaspat
- 225g cheddar ras
- 60g iaurt grecesc
- 225g paste (pipe rigate)
- piper