Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
O reteta rapida pentru cina din timpul saptamanii. Aromele de lamaie, capere si busuioc vor scoate in evidenta aceste paste pe care le poti servi langa o felie de focaccia sau o bagheta crocanta.
Metoda de preparare
Fierbe 3 litri de apa intr-un ceaun. Adauga pastele si gateste-le 8 minute. Adauga si crevetii in aceeasi apa si gateste-i 3 minute sau mai mult, pana cand sunt gata si apstele sunt al dente.
Scurge totul bine si pune amestecul de paste si creveti intr-un bol mare. Adauga busuiocul, caperele, uleiul de masline, sarea si sucul de lamaie. Amesteca bine.
Serveste spaghetele pe un pat de baby spanac.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- busuioc
- 2 linguri suc de lamaie
- 1/2 lingurita sare
- 2 linguri ulei de masline
- 3 linguri capere
- 20g busuioc proaspat tocat
- 500g creveti curatati
- 230g spaghete
- 200g spanac baby