Timp preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Italiana

Un preparat usor de pregatit pentru un pranz rapid.

Metoda de preparare

Taie broccoli in bucati, feliaza varza si taie salamul in fasii subtiri. Curata ardeiul iute de seminte si feliaza-l, alaturi de ansoa si cateii de usturoi.

Pune pastele la fiert in apa cu sare si lasa-le conform instructiunilor de pe ambalaj pentru a fi al dente.

Intre timp, incinge uleiul si caleste salamul, ansoa, ardeiul iute si usturoiul, timp de 3 minute. Adauga si varza si mai lasa 2 minute pe foc pana se inmoaie usor.

Scoate pastele din apa in care fierb si blanseaza pentru 2 minute bucatile de broccoli in aceeasi apa. Apoi, pune bucatile de broccoli peste legumele din tigaie, impreuna cu patrunjelul tocat, parmezanul si semintele de pin. Punte totul pe foc timp de 2 minute amestecand.

Scoate legumele peste paste intr-un bol mare. Stoarce o lamaie si pune cateva linguri de ulei inainte de servire.

Sursa reteta si foto: Taste.com.au