Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Prajeste pancetta sau baconul taiat bucati in uleiul incins, pana cand se rumeneste.
Cand incepe sa devina crocant adauga ceapa si soteaza-o. Adauga rosiile taiate in bucati si ardeiul iute. Potriveste de sare. Gateste totul la foc mic, timp de 20 de minute, pana cand sosul incepe sa se ingroase si grasimea se ridica la suprafata.
Fierbe spaghetele al dente in apa cu sare. Scurge-le si pune-le intr-un bol. Amesteca-le cu branza rasa, apoi adauga sosul.
Serveste imediat.
Sursa reteta si foto: Epicurious
INGREDIENTE
- rosii
- 450g spaghete
- 1 ardei iute uscat
- sare
- 450g rosii moi taoate in bucati
- 1 ceapa mica tocata marunt
- 2-3 linguri ulei de masline
- 70g bacon sau pancetta
- 70g branza Pecorino rasa