Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Rupe ciabatta in bucati de 3cm si pune-le pe un platou. Lasa-le deoparte intr-un loc caldut in jur de 30 de minute ca sa se usuce mai bine.
Condimenteaza rosiile cu sare si piper. Clateste caperele si scurge-le, apoi adauga-le peste rosii in bol. Pune si ceapa feliata, ardeii copti, fileurile de ansoa si bucatile de ciabatta. Amesteca bine si adauga 2 linguri de otet si 6 de ulei de masline.
Serveste salata decorata cu frunze de busuioc.
Este delicioasa langa carne la gratar sau pui la cuptor.
Sursa reteta si foto: www.jamieoliver.com
INGREDIENTE
- rosii
- 8 fileuri ansoa
- otet de vin rosu
- 280g ardei gras copt tocat marunt
- 1 mana capere
- 1 ceapa mica rosie feliata subtire
- sare
- piper
- 600g rosii taiate in bucati
- 200g paine ciabatta veche
- ulei de masline
- busuioc