Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 190C.
Taie painea in felii si pe orizontala si pe verticala, avand grija sa nu ajungi cu cutitul pana la coaja de la baza. Aseaza painea intr-o tava, pe o folie de aluminiu unsa cu ulei.
Pune bucatele de Provolone in crestaturi.
Amesteca untul topit cu sosul de rosii, usturoiul tocat si ierburile si toarna-l peste toata suprafata painii.
Acopera painea cu folia si pune-o la cuptor timp de 15 minute. Desfa folia, ridica temperatura la 220C si mai coace timp de 10 minute.
Lasa painea 5 minute sa se raceasca inainte sa o servesti.
Sursa reteta si foto: veryculinary.com
INGREDIENTE
- paine
- 1 lingurita busuioc ,rozmarin, salvie si oregano uscate
- 2 catei usturoi tocati marunt
- 60ml sos de rosii
- 115g unt topit
- 6 felii branza Provolone taiate in bucati mici
- 1 paine rotunda (in jur de 450g)
- patrunjel tocat