Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C.
Taie painea in felii si pe orizontala si pe verticala, avand grija sa nu tai si coaja de la baza. Aseaza-o intr-o tava pe o hartie de copt.
Amesteca intr-un bol varza murata, carnea de vita si cascavalul si pune-le in crestaturile de la paine.
Pune paine la cuptor timp de 10-12 minute.
Intre timp, amesteca smantana cu ketchup-ul, condimenteaza cu sare si piper. Cand painea e gata intinde acest sos peste ea.
Sursa reteta si foto: www.tasteandtellblog.com
INGREDIENTE
- paine
- 180g cascaval ras
- 350g carne de vita gatita taiata bucatele
- 170g varza acra scursa si tocata
- 1 paine cu secara rotunda
- 60g smantana
- 60ml ketchup