Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana
Metoda de preparare

Taie vanata pe lungime, in felii de 1 cm si amesteca-le cu sare de masa. Pune feliile intr-o strecuratoare in chiuveta si lasa-le sa stea 20-30 minute.

Intre timp, preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Taie rosiile cherry pe jumatate sau lasa-le intregi daca sunt foarte mici. Pune-le intr-un vas termoizolant, adauga o lingura de ulei de masline si un varf de sare de mare peste ele. Lasa-le la cuptor 15-20 minute, pana devin suculente.

Cand rosiile sunt aproape gata, clateste feliile de vinete. Taie-le apoi in bucati de 2cm, pune peste ele o lingura de ulei de masline si un varf de cutit de sare si pune-le, intr-un singur strat, la cuptor timp de 15-20 minute.

Cand sunt gata si vinetele, amesteca-le cu rosiile coapte. Adauga restul de ulei de masline, piper, inca putina sare daca este necesar si busuiocul tocat. Amesteca-le bine si serveste-le pe paine prajita.

Sursa: www.kitchenist.com