Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Un fel usor de preparat, perfect pentru gustare sau langa o portie de paste.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C.
Soteaza usturoiul intr-o lingura de unt incins si 1/2 lingurita de apa, la foc mic, pana cand usturoiul devine auriu.
Amesteca usturoiul fierbinte cu restul de unt, sare si piper si intinde acest amestec peste jumatatile de bagheta.
Pune jumatatile una peste cealalata, inveleste in folie de aluminiu si baga la cuptor timp de 15 minute.
Aseaza, apoi, jumatatile de bagheta desfacuta cu partea unsa in sus pe o tava, pune din nou la cuptor timp de 7 minute. Presara mozzarella peste paine si pune-o din nou la cuptor 3-5 minute pana cand mozzarella se inmoaie.
Serveste fierbinte.
Sursa reteta si foto: www.comfycook.com
INGREDIENTE
- paine
- 260g mozzarella rasa
- 1 bagheta mare taiate in jumatate pe orizontala
- 1/2 lingurita oregano
- 1/4 lingurita piper
- 1/2 lingurita apa
- 1/4 lingurita sare
- 115g unt moale
- 5 catei usturoi rasi