Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 190C.
Feliaza painea in felii groase de 2cm, avand grija sa nu duci cutitul pana jos, astfel incat baza painii sa ramana intacta.
Pune painea feliata pe o folie de aluminiu un pic mai mare decat painea.
Amesteca untul topit cu pesto si usturoiul maruntit si unge cu acest amestec suprafata painii si feliile pe interior.
Taie feliile de Provolone in bucati mai mici si aseaza-le intre feliile de paine.
Strange folia in jurul painii si pune-o in cuptor, direct pe gratarul cuptorului. Coace timp de 15 minute pana cand branza se inmoaie. Serveste fierbinte.
Sursa reteta si foto: wearychef.com
INGREDIENTE
- paine
- 6 felii branza Provolone
- 2 catei usturoi tocati marunt
- 2 linguri sos Pesto
- 4 linguri unt topit
- 1 paine