Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O reteta deosebita pentru un brunch cu prietenii sau o gustare delicioasa.
Metoda de preparare
Preincalzeste cuptorul la 130ºC.
Asaza firele de sparanghel pe o foaie de copt. Stropeste cu ulei de masline si presara rozmarin, sare si piper. Lasa la cuptor aproximativ 10 minute, pana cand sparanghelul devine maroniu pe margini.
Scoate-l din cuptor si pune-l pe o alta foaie de copt pana se raceste. Inveleste firele de sparanghel in fasiile de somon - cate 4 la fiecare fasie si serveste-le la temperatura camerei.
Sursa reteta si foto: www.cookingchanneltv.com
INGREDIENTE
- sparanghel
- piper proaspat macinat
- sare cuser
- 5 fasii somon afumat
- 1 lingura frunze de rozmarin proaspete, tocate
- 1 lingura ulei de masline
- 20 fire sparanghel