Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Umple o tigaie adanca cu apa (un strat cam de 7,5 cm). Adauga otetul si pune apa la fiert, dar nu o lasa sa clocoteasca. Trebuie sa aiba doar niste bule mici.
Imparte rucola pe patru platouri. Deasupra, stoarce putina lamaie. Imparte somonul afumat in patru portii egale si asaza-l peste rucola. Taie avocado-ul in felii subtiri si aranjeaza-l peste somon. Mai stoarce putina lamaie deasupra.
Apoi, sparge, pe rand, cate un ou si pune-l in apa care fierbe. Amesteca-l cu o lingurita astfel incat sa ramana laolalta.
Pune ouale peste restul de ingrediente, asezoneaza cu sare si piper si serveste salata imediat.
Sursa: www.cookincanuck.com
INGREDIENTE
- oua
- sare
- 4 oua
- 1 avocado
- 220g somon afumat
- 1 lamaie
- rucola
- 1 lingura de otet alb
- piper proaspat macinat