Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius.
In timpul asta, taie varful chiflelor si scoate-le miezul, numai cat sa incapa un ou acolo. Pune chiflele goale pe o foaie de copt.
"Capacele" tine-le deoparte.
Apoi, sparge ouale in fiecare chifla, pune cate putina smantana, verdeturi, sare si piper. Presara la sfarsit si putin parmezan.
Pune-le la copt pana ce ouale sunt facute, aproximativ 20 de minute. Apoi, pune si capacele sa se incalzeasca putin, cam 5 minute.
Sursa: www.myrecipes.com
INGREDIENTE
- oua
- 4 linguri parmezan ras
- piper
- sare
- 2 linguri smantana
- patrunjel si alte verdeturi taiate marunt (chives, tarhon)
- 8 oua mari
- 8 chifle