< 1h
usor
Internationala
Niste mici norisori facuti din albusuri vor fi companionul perfect pentru galbenusurile coapte. Sunt felul care ii va cuceri pe copii (in cazul lor poti pune mai putin ardei iute) sau surpriza pentru urmatorul brunch cu prietenii.
Incinge cuptorul la 230C. Separa ouale, pastrand fiecare galbenus intr-un recipient separat.
Pune albusurile intr-un bol si bate-le spuma (5-6 minute). Amesteca in spuma parmezaul ras, ceapa verde, baconul maruntit si ardeiul iute.
Aseaza 4 gramajoare din aceasta spuma intr-o tava, pe o hartie de copt. Formeaza o adancitura in mijlocul fiecareia dintre ele. Pune tava la cuptor pentru 3 minute pana cand se rumenesc putin, dar nu sunt coapte complet.
Apoi, cu grija, pune in fiecare adancitura cate un galbenus si baga tava la cuptor inca 4 -5 minute pana cand galbenusurile se intaresc, dar mijlocul este inca moale. Serveste-le fierbinti!
Sursa reteta si foto: Kitchen Tested
- oua
- 2 linguri ardei iute rosu, tocat marunt
- piper
- sare
- 2 felii de prosciutto prajite si maruntite
- 4 oua la temperatura camerei
- 50g parmezan ras
- 2 fire de ceapa verde