< 30 min
usor
Internationala
Aceste sandvisuri arata demential si sunt un mod excelent de a-ti incepe ziua. Si ce e mai important, sunt foarte usor de facut acasa.
Incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius.
Construieste fiecare sandvis in felul urmator: ia o felie de paine, pune deasupra branza, sunca si iar branza. Fa o gaura prin straturile de sunca, branza si paine si elimina cercul. Apoi, acopera totul cu o alta felie de paine.
Unge ambele parti ale sandvisului cu unt.
Intre timp, pune ulei la incins intr-o tigaie de fonta, la foc mediu-scazut. Aseaza sandvisurile in tigaie cu gaura in jos si da focul la mic. Gateste pana se rumeneste, adica 3-4 minute.
Intoarce sandvisul pe partea cealalta si sparge ouale in gauri. Transfera tigaia in cuptor si coace pana se gateste oul, undeva intre 10 si 12 minute.
Sursa: www.buzzfeed.com
- oua
- 1 linguria ulei de canola
- 100g unt la temperatura camerei
- 400-500g sunca afumata taiata felii subtiri
- 400-500g branza Gruyere
- 4 oua
- 8 felii paine de secara