30 min
usor
Internationala
O reteta vegetariana perfecta pentru micul dejun.
Caleste prazul, usturoiul si tarhonul in untul incins, timp de 15 minute, pana cand prazul se inmoaie.
Adauga frunzele de spanac si amesteca. Lasa pe foc 30 de secunde; condimenteaza cu sare si piper.
Bate ouale, cu 1 lingura de apa si patrunjelul tocat.
Incinge 2 linguri de ulei intr-o tigaie de 26cm in diametru, la foc mediu spre mare. Toarna jumatate din cantitatea de oua batute in tigaie si lasa la prajit timp de doua minute, fara sa amesteci. Pune peste oua jumatate din cantitatea de praj si spanac si adu jumatate din omleta peste ele.
Scoate omleta din tigaie si presara peste ea branza feta. Repeta cu ingredietele ramase pentru cea de-a doua ometa.
Sursa reteta si foto: Taste.com.au
- oua
- 50g feta faramitata
- 4 linguri ulei de masline
- 2 linguri patrunjel tocat
- 6 oua
- 2 linguri tarhon tocat
- 2 catei usturoi zdrobiti
- 100g baby spanac
- 1 fir praz curatat si feliat subtie
- 50g unt