< 30 min
usor
Vegetariana
Micul dejun capata savoare cu acesta reteta. Mozzarela va face omleta cremoasa, iar salvia ii va da o aroma proaspata.
Intr-un bol, bate cu un tel ouale intregi cu sare, piper, salvie tocata si apa.
Incinge tigaia si pune doua linguri de ulei. Toarna jumatate din compozitia pregatita si intinde-o in toata tigaia. Las-o sa se prajeasca pana cand marginile se desprind de tigaie.
Ridica putin marginile, astfel incat ou nefacut, care a ramas la suprafata omletei, sa se scurga in tigaie si sa se prajeasca inca 2 minute.
Acum presara jumatate din cantitatea de mozzarela (taiata cubulete) peste jumatate din suprafata omletei si impatureste cealalta jumatate peste ea. Las-o in tigaie maxim un minut si apoi scoate-o pe o farfurie.
Repeta operatiunea cu compozitia ramasa.
- oua
- 1/4 ceasca apa
- 2 linguri ulei masline
- 1/2 lingurita piper rosu, macinat
- 1/4 lingurita sare
- 30 g mozzarella taiata cubulete
- 1 lingurita salvie tocata
- 4 oua