Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana

Micul dejun capata savoare cu acesta reteta. Mozzarela va face omleta cremoasa, iar salvia ii va da o aroma proaspata.

Metoda de preparare

Intr-un bol, bate cu un tel ouale intregi cu sare, piper, salvie tocata si apa.

Incinge tigaia si pune doua linguri de ulei. Toarna jumatate din compozitia pregatita si intinde-o in toata tigaia. Las-o sa se prajeasca pana cand marginile se desprind de tigaie.

Ridica putin marginile, astfel incat ou nefacut, care a ramas la suprafata omletei, sa se scurga in tigaie si sa se prajeasca inca 2 minute. 

Acum presara jumatate din cantitatea de mozzarela (taiata cubulete) peste jumatate din suprafata omletei si impatureste cealalta jumatate peste ea. Las-o in tigaie maxim un minut si apoi scoate-o pe o farfurie.

Repeta operatiunea cu compozitia ramasa.