Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Fierbe mazarea intr-un 1 litru de apa sarata. Stoarce-o si pune-o intr-un bol. Stoarce deasupra ei lamaia, adauga sarea si piperul si pune-le deoparte.
Bate ouale impreuna cu sare si piper intr-un castron. Incalzeste untul intr-o tigaie la foc mediu si cand printe o nuanta maronie adauga ouale. Cand omleta este coapta pe ambele parti, adauga mazarea, jumatate din cantitatea de branza si frunzele de menta. Pune omleta pe un platou si decoreaz-o cu restul de menta si branza.
Sursa: Saveur.com
INGREDIENTE
- oua
- amaretto
- 2 linguri frunze de menta taiate marunt
- 3 linguri branza pecorino romano rasa
- 3 linguri unt nesarat
- 6 oua
- sare Kosher
- piper proaspat macinat
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 50g mazare congelata sau proaspata