< 1h
usor
Internationala
Condimentele dulci vor da un gust aparte fripturii tale. Serveste-o langa o salata cu spanac.
Incinge o tigaie de fonta la foc mediu. Amesteca sarea, coriandrul, piperul, scortisoara si nucsoara si presara amestecul de condimente peste muschiul de porc.
Unge tigaia cu ulei de gatit si pune muschiul de porc in ea, la foc mediu, prajind cate 3 minute pe fiecare parte, pana cand obtii gradul de gatire dorit.
Scoate friptura si topeste untul in aceeasi tigaie. Adauga feliile de mere, ceapa si un praf de sare. Soteaza timp de 4 minute sau pana cand merele incep sa se rumeneasca. Adauga cidrul peste ele si gateste-le timp de 2-3 minute pana cand devin moi. Incorporeaza apoi si frunzele de cimbru.
Serveste muschiul de porc cu merele sotate.
- carne de porc
- 60ml cidru de mere
- 1 lingurita frunze de cimbru proaspat
- 80g ceapa rosie feliata subtire
- 350g mere feliate subtire
- ulei
- 2 linguri unt
- 500g carne de porc muschi taiat felii
- un praf de nucsoara
- ¼ lingurita piper macinat
- un praf de scortisoara
- ¼ lingurita coriandru uscat
- 1 praf sare