Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Franceza
Franceza
Metoda de preparare
Toaca 200g din ciocolata, iar restul rade-o si tine-o la frigider.
Pune pe foc ciocolata tocata impreuna cu laptele si un praf de sare si lasa-le pana cand ciocolata se topeste, amestecand. Lasa totul deoparte sa se raceasca.
Adauga lichiorul de portocale in amestecul cu ciocolata.
Bate frisca si apoi incorporeaza-o in ciocolata cu lapte. Adauga si ciocolata razuita si amesteca de cateva ori.
Pune mousse-ul in 8 recipiente si tine-l la rece timp de cel putin 3 ore.
Sursa reteta si foto: Food52.com
INGREDIENTE
- ciocolata
- 240ml smantana pentru frisca
- 1 lingura lichior de portocale
- 120ml lapte
- un praf de sare
- 300g ciocolata amaruie (55%cacao)