Timp preparare:
> 2h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Daca foloseti capsune proaspete, paseaza-le imediat cu un blender. Daca folosesti varianta congelata, atunci lasa-le sa se decongeleze si paseaza-le cu un blender. Amesteca piureul format cu sucul de lamaie.

Topeste ciocolata la bain marie si inmoaie gelatina in putina apa rece. 

Amesteca 60ml smantana si zaharul pudra intr-o oala si pune-le pe foc pana da in clocot. Adauga gelatina inmuiata si amesteca bine pana cand se dizolva. Toarna totul peste ciocolata topita si omogenizeaza. Apoi adauga piureul de capsune pregatit anterior.

Bate smantana ramasa pana obtii o frisca tare pe care o incorporezi in ciocolata amestecata cu capsune. Poti adauga capsune proaspete in mousse sau il poti lasa simplu.

Pune-l la frigider cel putin 2 ore inainte sa il servesti.

Reteta si foto: Simply Recipes