Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O reinventare a clasicului cocktail. Piersicile coapte sunt transformate intr-un piure, care amestecat cu rom, menta si suc de lime da nastere unui cocktail racoritor.
Metoda de preparare
Pune bucatile de piersica intr-un blender si paseaza-le. Strecoara piureul format printr-o sita deasa pentru a scapa de partile solide.
Amesteca sucul de lime cu coaja rasa de lamaie, zaharul si menta intr-un recipient. Apoi zdrobeste frunzele de menta in acest amestec cu dosul unei linguri.
Adauga piureul de piersici si romul si amesteca pana cand zaharul se dizolva. Adauga apa minerala. Serveste cocktailul in pahare cu gheata si decoreaza cu frunze de menta.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- piersici
- 1 litru apa minerala
- 450ml rom alb
- 1 mana frunze menta
- 240ml suc proaspat de lime
- 140g zahar
- 1 lingurita coaja lamaie
- 400g piersici curatate de coaja si taiate cubulete
- gheata