< 1h 30min
usor
Internationala
Pregateste crusta amestecand biscuitii maruntiti cu cacaua, untul topit si 3 linguri de zahar. preseaza totul in mini forme de tarta sau forme de briose.
Bate cu mixerul crema de branza cu 140g zahar, adauga vanilia si ouale (adaugate pe rand). Adauga smantana si 60ml lichior. Toarna umplutura in formele pregatite si niveleaza suprafata.
Coace la 150C timp de 40-45 minute. Intre timp pregateste sosul de ciocolata.
Pune pe foc 120ml lichior Irish Cream, pana cand da in clocot. Ia de pe foc si adauga ciocolata maruntita si amesteca bine., pana cand obtii un sos gros.
Cand cheesecake-ul e gata lasa-l sa se raceasca in forme si apoi in frigider peste noapte, inainte sa il servesti cu sos de ciocolata.
Sursa reteta si foto: This Gal Cooks
- crema de branza
- 130g ciocolata maruntita
- 1/4 lingurita extract vanilie
- 140g zahar
- 30g smantana
- 60ml lichior Irish Cream
- 660g crema de branza
- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 2 linguri cacao
- 3 linguri unt topit
- 90g biscuiti graham maruntiti
- 120ml lichior Irish Cream