Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Unge o tava sau vas de copt (23x23cm) si incinge cuptorul al 200C. Bate ouale impreuna cu parmezanul, laptele, sare si jumatate din piper. Adauga painea, amesteca si toarna totul in tava pregatita.
Incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza ardeiul si ceapa impreuna cu cimbrul, un praf de sare si restul de piper, timp de 10 minute, pana cand ceapa se rumeneste. Intinde legumele peste amestecul din tava. Presara branza faramitata deasupra.
Coace timp de 25 minute pana cand se rumeneste frumos. Lasa sa se racoreasca timp de 5 minute inainte de servire.
Sursa reteta si foto:www.epicurious.com
INGREDIENTE
- ardei
- 1 ardei gras rosu feliat subtire
- 225g bagheta integrala taiata in cubulete
- piper
- sare
- 45g parmezan ras
- 240ml lapte
- 8 oua
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa feliata subtire
- 1/4 lingurita cimbru uscat
- 70g branza de capra faramitata