Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Pregatit pentru un desert absolut delicios? Iti propunem sa incerci o reteta chinezeasca foarte simpla.
Metoda de preparare
Decojeste merele si taie-le in felii wedges. Intre timp, pune uleiul la incins intr-o oala mai adanca. Pune amidonul pe un platou. Trece fiecare felie de mar prin amidon si pune-o la prajit.
Lasa-le la prajit aproximativ 3 minute, pana devin aurii. Scoate-le pe prosoape din hartie.
Apoi, la foc mic, pune o tigaie curata. Pune aici zaharul si 2-3 linguri de apa. Amesteca incontinuu pana se topeste zaharaul si caramelul incepe sa fiarba. Pune merele in tigaie si amesteca-le bine cu caramelul.
Sursa: finedininglovers.com
INGREDIENTE
- mere
- menta pentru decor
- ulei vegetal de gatit
- 60g zahar
- 100g amidon de porumb
- 4 mere