Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Pune zaharul si 230g de apa intr-o oala mica si adauga frunzele de rozmarin si pune-le pe aragaz la foc mediu. Amesteca bine pana se dizolva tot zaharul. Apoi, scoate de pe foc si lasa sa se infuzeze timp de aproximativ o ora.
Intr-un blender, amesteca sucul de lamaie cu pepenele rosu (taie pepenele in bucati mai mici si adauga-l treptat).
Adauga in acest amestec siropul de rozmarin, dupa gust. Toarna totul intr-un vas mare si adauga 230g apa, ginul si amesteca bine pana se combina toate ingredientele. Serveste in pahare decorate cu o crenguta de rozmarin si o felie de lamaie.
INGREDIENTE
- rozmarin
- 1 lamaie taiata felii
- 200g gin
- 1kg pepene rosu
- 230g zeama proaspata de lamaie
- 4 crengute rozmarin
- 500ml apa
- 150g zahar