Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Spala, curata si pregateste toate legumele intr-un bol.

Spala si pregateste 4 borcane de 250ml.

Aseaza la baza fiecarui borcan catei de usturoi, cateva boabe de piper, fulgi de ardei iute si cateva crengute de marar.

Umple fiecare borcan cu amestec de legume, aproape pana sus.

Amesteca apa cu otetul si sarea, pana cand sarea se dizolva. Toarna lichidul in fiecare bocan, astfel incat sa acoperi legumele dar sa mai ramana 0.5 cm pana la capac.

Toarna ulei de masline cat sa umpli borcanul. Inchide borcanele cu capac si lasa-le sa stea intr-un loc intunecat si uscat, cel putin 2 saptamani. Odata deschis, tine borcanul in frigider.

Sursa reteta si foto: food52.com