< 1h 30min
usor
Marocana
Iaurtul va lua din taria condimentelor folosite in aceasta reteta, iar rezultatul final va fi racoritor si usor.
Amesteca iaurtul cu chimionul, paprika si usturoiul intr-un bol.
Taie carnea de miel in 24 de cubulete si condimenteaza-o cu sare si piper. Pune cubuletele de carne impreuna cu jumatate din amestecul cu iaurt intr-o punga cu fermoar si agita bine. Pune-le la frigider timp de o ora.
Si restul de iaurt cu mirodenii trebuie pus la frigider pana la servire.
Pune pe 8 frigaruri cubulete de carne si aseaza-le pe gratarul incins. Lasa-le pe foc, intorcandu-le de pe o parte pe alta, pana cand carnea se rumeneste si este patrunsa atat cat iti doresti.
Serveste frigaruile cu iaurtul pastrat la frigider.
Sursa reteta si foto: My Recipes
- carne de miel
- 1 lingurita paprika iute
- 1 catel usturoi tocat
- 1 lingurita chimion
- 150g iaurt gras
- 500g carne de miel (pulpa fara os)