Timp preparare:
< 1h 30min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Marocana

Iaurtul va lua din taria condimentelor folosite in aceasta reteta, iar rezultatul final va fi racoritor si usor.

Metoda de preparare

Amesteca iaurtul cu chimionul, paprika si usturoiul intr-un bol.

Taie carnea de miel in 24 de cubulete si condimenteaza-o cu sare si piper. Pune cubuletele de carne impreuna cu jumatate din amestecul cu iaurt intr-o punga cu fermoar si agita bine. Pune-le la frigider timp de o ora.

Si restul de iaurt cu mirodenii trebuie pus la frigider pana la servire. 

Pune pe 8 frigaruri cubulete de carne si aseaza-le pe gratarul incins. Lasa-le pe foc, intorcandu-le de pe o parte pe alta, pana cand carnea se rumeneste si este patrunsa atat cat iti doresti.

Serveste frigaruile cu iaurtul pastrat la frigider.

 Sursa reteta si foto: My Recipes