Timp preparare:
> 2h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala

Unul dintre cele mai cunoscute cocktailuri din lume poate fi transformat intr-o bautura solida. Incearca aceste shoturi de Maragarita la o petrecere cu mancare mexicana.

Metoda de preparare

Taie fiecare lime in jumatate si goleste-le de pulpa. Foloseste pulpa pentru a pregati cei 85ml de suc de lime de care ai nevoie in reteta.

Ca sa fii sigur ca nu se vor varsa, odata ce le umpli cu lichid, pune cojile de lime in golurile dintr-o tava de briose.

Amesteca sucul de lime cu apa si zaharul. Adauga gelatina si lasa-le sa stea asa 1-2 minute. Pune totul la incalzit, pe foc mediu si amesteca pana cand zaharul si gelatina se dizolva. Stinge focul si adauga tequila si cointreau.

Toarna bautura in jumatatile de lime si pune-le la frigider cel putin 4 ore, pana cand jeleul se intareste. Taie felii si serveste-le langa un bol cu zahar.

Sursa reteta si foto: E is for Eat