Timp preparare:
> 2h
> 2h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O varianta delicioasa si aratoasa de cocktail pentru petrecerile tale.
Metoda de preparare
Taie fiecare lime in jumatate si cu ajutorul unui cutit scoate toata pulpa (o poti pastra pentru alte retete sau pentru o limonada). Trebuie sa ramai doar cu coaja de la limes.
Toarna apa fierbinte peste pudra de jeleuri (o gasesti la magazine sub forma de gelatina pentru glazuri) si amesteca 2 minute pana cand se dizolva. Adauga votca si toarna amestecul in cojile de la limes.
Pune totul la frigider timp de cel putin 2 ore pana cand jeleul se intareste. Taie fiecare jumatate de lime in felii. Daca vrei sa ii dai aspectul unie felii de pepene rosu, poti infige in jeleuri mini chipsuri de ciocolata.
Sursa reteta si foto: Erica's Sweet Tooth
INGREDIENTE
- votca
- mini chipsuri ciocolata (optional)
- 240ml votca
- 240ml apa fiarta
- 1 plic pudra de jeleuri rosie
- 10 lime