Timp preparare:
> 2h
> 2h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Bate ouale spuma. Adauga zaharul, vanilia, esenta de menta si sarea. Bate cu mixerul pana cand zaharul se dizolva.
Adauga laptele de cocos si mixeaza pana cand se incorporeaza.
Raceste amestecul timp de 4 ore in frigider inainte sa il pui in masina de inghetata, unde sa il mixezi timp de 20-25 de minute. La jumatatea timpului adauga bucatile de ciocolata neagra si frunzele de menta tocate.
Cand inghetata e gata toarna-o intr-un recipient si pune-o la congelator cateva ore.
Sursa reteta si foto: www.deliciousobsessions.com
INGREDIENTE
- menta
- 20g menta tocata marunt
- 180g ciocolata neagra tocata
- 1/4 lingurita sare roz de Himalaya
- 1 lingura esenta menta
- 100g zahar
- 1 lingurita extract vanilie
- 8 galbenusuri
- 800ml lapte de cocos