Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Curata mango de coaja si taie-le in cubulete. Daca nu stii cum sa faci asta mai usor, vezi un tutorial video.
Pune cuburile de mango intr-un robot de bucatarie impreuna cu mierea, zeama si coaja rasa de la lamai si amesteca foarte bine.
Bate smantana foarte bine pana obtii o frisca consistenta si amestec-o cu piure-ul de mango.
Pune totul intr-un vas de metal, acopera-l si lasa-l la congelator 3-5 ore.
Cand abia incepe sa se congeleze, amesteca bine inghetata cu o furculita. Repeta acest procedeu la fiecare 20 de minute (in total de 3-4 ori).
Serveste inghetata cu felii de mango.
Sursa: www.finedininglovers.com
INGREDIENTE
- mango
- 1-2 linguri miere
- 1-2 lamai
- 400-500ml smantana
- 2 fructe de mango coapte